Funksjonell tjenesteekspert for Oria

juni 12th, 2017 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Lenketjener

Oria-teamet styrkes og en ny funksjonell tjenesteekspert er ansatt.

Emmanuelle Dabin

BIBSYS har ansatt Emmanuelle Dabin i nyopprettet stilling som funksjonell tjenesteekspert. Emmanuelles  arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være innenfor Oria, men også innenfor Brage og den nye tjenesten for pensumlistesystemer. Hun vil inngå i brukerstøtteordningen på 1. og 2. linje support inklusive oppfølging mot leverandører og veilede bibliotekene slik at de best mulig utnytter BIBSYS ‘ tjenester.

En del av hennes arbeidsoppgaver vil også være å planlegge og utføre konfigurasjonsarbeid og bidra til at brukerdokumentasjon og informasjon om tjenesten til enhver tid er oppdatert og tilgjengelig.

Emmanuelle kommer fra et vikariat som spesialbibliotekar på avdeling for forskning, innovasjon og internasjonalisering hos Høgskolen i Sørøst-Norge. Der var hun involvert i overgangen til Alma og har deltatt i arbeidsgruppene for Oria og Alma, samt vært delaktig i arbeidet med Alma/Oria i forbindelse med sammenslåingen av HSN (tidligere HBV og HIT). Hennes faglige bakgrunn er fra Bibliotek- og informasjonsvitenskap ved HiOA, der hun i fjor sommer leverte bacheloroppgaven Discovery Systems as an Alternative to Stand-Alone Databases; the Example of Oria at BI Norwegian Business School. Hun har også en master i kultur og samfunn, spesialisering bevaring av arkitektonisk og kunstnerisk kulturarv fra Université de Bretagne occidentale. Quimper, Frankrike.

Vi ser frem til å få Emmanuelle på laget.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses



Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *