Header

Feil i eksporten til Oria

juli 16th, 2013 | Posted by Anita Ellerås in Generelt

Vi har oppdaget en feil i eksporten som har medført at ikke alle poster fra bibliotekbasen har blitt eksportert til Oria, slik at det ikke er full match mellom beholdning i bibliotekbasen og Oria. Vi jobber nå med å rette feilen, og vil kjøre en ny full eksport i slutten av juli.

 
Torsdag 18. juli vil Ex Libris foreta en oppgradering av Primo, noe som medfører at Oria ikke vil være tilgjengelig noen timer på torsdag.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Gerd Vik says:

    Me har jobba med å teste innhald/ artiklar for oss (frå våre databasar). Me ser då at mykje manglar for vår bestand. Ofte kan me ikkje søke på emne/ forfattar/ tittel, men får opp tidsskrift-tittel.
    Betyr denne oppgraderinga at me berre bør avventa resultatet og teste etter dette? Eller gjeld dette primært Bibsys sine «bok»base?

  • Anita Ellerås says:

    Feilen gjelder kun for eksporten fra biblioteksystemet. Konsekvensen er at du ikke vil få treff på alt ditt bibliotek eier.

    Eksporten til SFX av e-ressurser (fullpakker og enkelttitler) er ikke berørt av feilen. Det vil si at dere fortsatt kan sjekke og gi tilbakemelding til BIBSYS hvis dere ikke har fått aktivert alle tidsskriftpakker dere abonnerer på i henhold til sjekklisten (informasjon om dette ble sendt på e-post 21. juni til bibliotekledere).Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *