Åpent for aktivering i SFX

oktober 9th, 2013 | Posted by Asbjørn Risan in Lenketjener

Vi åpner nå opp for at institusjonene selv kan aktivere og deaktivere pakker og enkelttitler.

I den forbindelse har vi lastet opp generelle brukerveiledninger og oppskrifter på nettskyen som en hjelp i arbeidet. Du finner filene ved å gå til https://cloud.bibsys.no og logg på med institusjonens brukernavn og passord (mappe shared –> SFX).

Alle fullpakker er oppdatert og aktivert. Vi arbeider fortsatt med enkelttitler som ikke kunne aktiveres maskinelt. Vi jobber kontinuerlig med dette og tar institusjon for institusjon. For de aller fleste dreier det seg om et begrenset antall titler (<50), men for enkelte er antallet høyere. De som ønsker å håndtere sin egen fil kan gjøre det.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *