Tilgang til Back-Office

november 5th, 2013 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

De institusjoner som ønsker det kan nå få tilgang til administrasjonsgrensesnittet av Oria. Dette vil kunne gi et klarere bilde av hvilke muligheter systemet tilbyr. Vi minner om at enkelte endringer kan gjøres uten å bryte med standardoppsettet, mens andre krever at denne koblingen brytes for å ikke bli overskrevet.

CSS, HTML/tekst-tilpasninger på forsiden, institusjonsopplysninger, ip-adresser, søkekilder og konfigurasjon av SFX kan trygt endres uten å komme i konflikt med standardoppsettet, mens oppsett av søkefaner, fasetter, avansert søk, postvisning m.m er del av standardoppsettet.

BIBSYS vil med ujevne mellomrom aktivere ny funksjonalitet for konsortiet og dette vil kunne medføre at endringer blir overskrevet. Vi anbefaler derfor at dere bruker denne tilgangen til å se på mulighetene, men at dere tar kontakt med oss før dere gjør eventuelle endringer. Vi vil da kunne vurdere om dette bryter med oppsettet, eller om det er uproblematisk. Vi vil også kunne vurdere dette som en mulig endring på vegne av hele konsortiet og ta det inn i standardoppsettet.

De som ønsker tilgang til administrasjonsgrensesnittet kan ta kontakt med BIBSYS Brukerstøtte (support@bibsys.no).

De som ikke ønsker å gjøre endrigner trenger ikke å forholde seg til administrasjonsgrensesnittet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

3 Responses



Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *