Header

Idunn.no søkbart i Oria

november 18th, 2013 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Lenketjener

Databasen Idunn.no er nå søkbar i Oria for alle institusjoner. Forutsetningen for å få treff er at pakken/basen er aktivert i SFX. Hvis den ikke er aktivert må du krysse av for å inkludere materiale man ikke har fullteksttilgang på for å få frem resultatene.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • Arthur N. Olsen says:

    Flott at Idunn endelig er søkbar i Oria! Lenkene går foreløpig til hefte og ikke artikkel, det er vel vanskelig med mer spesifikk lenking før Universitetsforlaget innfører DOI? Hos oss er vi også meget begeistret for at Scopus er kommet på plassLeave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *