Kopibestilling

januar 14th, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt

Vi har nå ferdigstilt funksjonalitet som muliggjør kopibestillinger via Oria, og ønsker med dette å informere og forberede institusjonene på at det nå vil kunne komme kopibestillinger via Oria. Ved å klikke på lenken/fanen «Kopibestilling» på postene blir brukeren presentert for et ferdig utfylt skjema basert på den aktuelle posten. Brukeren må være logget på. Når brukeren har gjort eventuelle endringer på informasjonen, lagt til kommentar eller lignende, sendes bestillingen ved å klikke på Bestill. Se vedlagte skjermbilde.

Bestillingen blir registrert som en ordinær kopibestilling i Biblioteksystemet.

Kopibestillingsmuligheten dukker opp på alle poster, men man vil ikke få mulighet til å kopibestille audiovisuelt materiale.kopibestilling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *