Eksport av poster fra Bibliotebasen til Oria etter systemoppgradering

februar 14th, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

I forbindelse med systemoppgraderingen ble eksporten av poster fra Bibliotekbasen til Oria satt på vent (nødvendig for å kunne oppgradere). I og med behov for litt feilretting og at systemet har vært ustabilt har ikke denne eksporten blitt igangsatt igjen.

Nå som systemet er stabilt igjen vil vi starte eksporten og ta med alle poster som er opprettet/endret/oppdatert siden systemoppgraderingen. Denne jobben vil kjøre igjennom helgen og postene vil være søkbare på mandag hvis alt går etter planen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *