Innlegg om Oria og SFX på BIBSYS-konferansen

mars 21st, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Lenketjener

Status for Oria og SFX ble presentert på BIBSYS-konferansen i forrige uke (12/3 2014). Presentasjonen og videopptak av presentasjonen med lyd ligger nå tilgjengelig fra konferansens nettside. Her finner du også opptak fra de andre innslagene fra konferansen. Nye opptak blir lagt ut fortløpende.

Vedrørende SFX er det verdt å merke seg at vi ser på mulighetene for å splitte opp den delte SFX-instansen slik at de ca 35-institusjonene som deler instans får hver sin. Dette på bakgrunn av de erfaringer vi har gjort med den delte instansen og at vi ser at gevinstene ved dette oppsettet ikke var så store som først antatt.

Det vil også bli satt opp et grunnleggende SFX-kurs i mai. Mer informasjon om kurset og splitting av SFX-instansen vil komme fortløpende.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *