Originaltittel og ansvarshavende

august 26th, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt

Vi har gjort noen endringer på konverteringen og visningen av poster i Oria:

  • Originaltittel og standardtittel er gjort søkbare og vises i detaljert visning
  • Relasjonskode ($e) på forfattere og bidragsytere vises ikke. Årsaken er for å sikre at ett videresøk på forfatter gir treff på alle dokumenter med denne forfatteren og ikke kun de postene som har forfatteren i samme relasjon. F.eks. ikke kun bøker der forfatteren har vært redaktør (eller der han har vært angitt som redaktør med relasjonskode)
  • 245 $c vises i trefflistevisningen istedenfor kun forfatter. Dette fordi 245 $c kan innholde opplysninger som ellers ikke ville bli vist på postene, f.eks. oversetter. Dette vil også bidra til å vise relasjonen til postene.
  • Beholdning er lagt på i plasseringsfanen for monografi-serier, årbøker o.l.
  • Nummer på serier blir med i eksport til Endnote

Av andre ting kan nevnes at Oria-kommandoen i Biblioteksystemet er justert slik at posten åpnes i den Oria-instansen som svarer til den den bibkoden som er registrert på den personen som er logget på.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *