Oria og Endnote – Forfattere 2

august 28th, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Vi har fått en del innspill etter at vi la ut informasjon i går og vi ser at den måten vi har løst det på har noen uheldige konsekvenser og medfører ekstraarbeid. Vi er også åpne for at vi kan ha tolket standarden feil.

Vi har derfor endret på plasseringen av medforfattere slik at de forfatterne som tidligere ble plassert i A2 feltet skal bli plassert i A1 feltet. Når vi eksporterer til EndNote så ser vi da at forfatterne samles i forfatterfeltet.

Denne endringen er foreløpig gjort på testversjonen. Vi vil gjøre dette på produksjon så raskt som mulig, men det krever en restart av systemet og vi må finne et gunstig tidspunkt.

Merk at det vil kunne komme forfattere/bidragsytere inn i forfatter-feltet som ikke skulle vært der, men vi antar at det er mindre arbeid å fjerne disse i de enkelte tilfellene enn å måtte flytte medforfattere hver gang.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *