Header

Heftevisning og bestilling

oktober 6th, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Som varslet i et tidligere innlegg er det på kursersjonen klagt ut ny funksjonaltiet i Oria for visning og bestillinger av hefter for trykte tidsskrift. dette gjør det mulig å se hvilke hefter et bibliotek har for et gitt abonnement samt mulighet for sluttbruker å bestille lån av et enkelthefte hvis de er pålogget.

Se denne veiledningen for mer informasjon om heftevisning og skjermbilder.

heftevisning

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Synnøve Hageberg says:

    Bibsys har en meget grei funksjon for sirkulasjon av tidsskrifthefter. Er dette noe som vil forsvinne med innføring av Alma?

    • Asbjørn Risan says:

      Alma har en litt annen datamodell for tidskrift og hefter. Vi må se hvordan denne fungerer og hvilke data vi kan hente ut av systemet før vi vet hvilken løsning vi velger. Funksjonen for bestilling av tidsskriftshefter blir nok annerledes, men det er intensjonen at det skal være mulig å kunne bestille lån av et hefte.Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *