Ny versjon av Oria

oktober 14th, 2014 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Ny versjon av Oria blir lagt ut førstkommende søndag (19/10). Oppdateringen gjøres tidlig om morgenen og bør ikke påvirke sluttbrukerne i særlig grad. Det vil dog være noe behov for en restart av systemet og noe nedetid. Det vil også være behov for noe opprydning etter oppdateringen (nye tekster/merkelapper etc). Vi vil gjøre dette så raskt som praktisk mulig etter oppdateringen.

I løpet av inneværende uke vil vi igangsette de nye funksjonene som BIBSYS står bak. Dette gjelder blant annet heftevisning for trykte tidsskrift og tom kopibestillingsskjerm.

Det er planlagt en full re-indeksering av postene i Oria helgen 24.-26. oktober. Dette vil bidra til å rette opp/legge til ulike forbedringer på postene. Noen eksempler på dette er bibliotekfasetten i fanen Alle bibliotek og forbedringer på standardtittel. Vi vil informere mer om dette etter at re-indekseringen er fullført.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *