Fullført overføring til ny teknisk plattform

januar 12th, 2015 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Siste fase i overgangen til ny teknisk plattform ble gjennomført i helgen og Oria kjører nå på den nye plattformen. Hensikten med overgangen var for å få et mer stabilt fleksibelt og driftssikkert miljø. Responstid og oppetid har bedret seg betraktelig i løpet av høsten og har de siste månedene vært innenfor de kravene som er angitt i kontrakten. Overgangen til det nye driftsmiljøet er det foreløpig siste leddet i arbeidet med å sikre at Oria fortsatt leverer innenfor de kravene som er stilt.

Som en følge av overføringen har autentiseringen gjennom Feide blitt oppdatert og brukerne må ved første gangs pålogging akseptere at Feide sender informasjon videre til Oria. Dette er de samme informasjonselementene som tidligere.

Dataoverføringen var vellykket og databasen er oppdatert. I slike overføringer er det et potensial for at enkelte data ikke blir overført. Vi har fått beskjed om at lagrede søk og tagger registrert de siste ukene ikke er overført, men at alle lagrede poster er med. Skulle det være andre data dere savner vil vi gjerne at dere tar kontakt med oss.

Nå som skiftet er fullført kan de som har behov for det gjøre endringer i administrasjonsgrensesnittet til Oria. Lenken til Back-Office er sendt til kontaktpersonene for Oria. Ta gjerne kontakt med BIBSYS Brukerstøtte før dere gjør endringer for å høre hva som er den beste fremgangsmåten og finne ut om endringene har eventuelle konsekvenser.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *