Header

Ny versjon av Oria (4.9) klar på test

januar 29th, 2015 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Testversjonen av Oria har blitt oppdatert med en ny versjon fra leverandøren. Vi vil teste denne versjonen og hvis alt fungerer som det skal så vil Oria etter planen bli oppdatert søndag 15. februar.

Det som er mest synlig for sluttbrukeren er muligheten til å velge boolske operatorer (AND, OR, NOT) mellom søkelinjene i avansert søk. Utover dette er det ingen større endringer i brukergrensesnittet, men kun mindre feilrettelser, samt forbedringer i adminsitrasjonsgrensesnittet.

De som har gjort endringer i stilarket for Oria må ta en test og se at det ikke er gjort endringer som påvirker hvordan Oria ser ut.

Lenke til testinstansene finner dere her: http://www.bibsys.no/oria-systemtilganger/testinstanser-oria/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Mener jeg har lest (i en mailversjon av info om ny versjon?) at det skulle komme inn en «finner ikke» knapp på øverste menylinje i Oria. Kan ikke se at det er kommet noen slik knapp. Er det en feil, eller er knappen blitt droppet?

    • Asbjørn Risan says:

      Denne knappen er realisert, men har fått navnet «Bestill». Ved hjelp av denne får du et tomt bestillingsskjema som lar deg opprette en kopibestilling.Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *