Oppdatering etter BIBSYS-konferansen

mars 13th, 2015 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt

Håper alle som var tilstede på BIBSYS-konferansen har kommet vel hjem og har hatt et godt utbytte av konferansen. Presentasjonen fra sesjonen «Oria – på vei mot et felles mål» finner du nederst i dette blogginnlegget. Opptak av foredraget blir lagt ut i løpet av neste uke på konferansen.

I tiden frem mot påske har vi tenkt å legge ut flere innlegg som tar opp enkelte av de elementene som ble berørt om Oria i løpet av konferansen.

Vi har i dag foretatt to endringer i Oria:

1) Vi har fjernet Facebook-knappen. Det har kommet innspill på denne og vi har undersøkt og selv om det ikke sendes noe informasjon som kan direkte knyttes til en bestemt person eller Facebook-profil, så blir søkeuttrykket sendt til Facebook og det kan tenkes at man kan koble basert på IP-adresse. Vi har derfor besluttet å deaktivere denne funksjonaliteten for sikkerhets skyld. Hvis noen har noen innspill på dette kan de ta kontakt med oss.

2) Standardtittel har blitt flyttet høyere opp i detaljert visning. Dette har kommet inn som et ønske fra musikk-bibliotekene som har behov for å enklere kunne identifisere hvilket verk det er snakk om.

 

Presentasjon (pdf): Oria – På vei mot et felles mål

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *