Forbedringer på kopibestillingsfunksjonen i Oria

juni 18th, 2015 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Som informert om i et tidligere innlegg så har vi gjort noen forbedringer på kopibestillingsfunksjonen i Oria.

Det har vært et problem at informasjon fra en post smitter over på en annen post hvis man har åpnet to kopibestillingsfaner. Vi har nå gjort noen grep for å redusere dette. vi har blant annet skrevet om rutinen som henter ut dataene og fyller ut skjemaet. Dette er en sikrere metode som hindrer smitting. For enkelte poster så fungerer ikke denne uthentingen som forventet og den returnerer ikke noe data. Vi gjør da et nytt forsøk med litt andre parametere og ser om vi får du data da. Hvis det heller ikke hjelper så bruker vi den «gamle» metoden. Totalt sett skal disse tiltakene redusere problemet med smitting, men det kan fortsatt forekomme når den nye metoden ikke fører frem. Dette er et problem vi må leve med frem til Alma kommer på plass.

Vi har også sørget for at informasjon om volum, nummer og år blir med på bestillingen. I enkelte tilfeller ble ikke disse feltene registert på bestillingen hvis noen av de andre feltene manglet informasjon.

Hvis det er et elektronisk ISSN på postene som blir bestilt så blir dette ISSNet nå foretrukket fremfor trykt ISSN i bestillingen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *