Header

Tilpasning av trefflisten uten å logge på

august 30th, 2015 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Etter helgens vellykkede systemoppdatering av Oria er det mulig å tilpasse trefflisten direkte fra trefflisten uten å logge på. Dette gjøres ved å velge Endre i kolonnen til venstre under Tilpass trefflisten.

Denne tilpasningen vil påvirke poster fra sentralindeksen og ikke poster fra Bibliotekbasen ved at poster som faller innunder kategorien får en liten fordel hvis alle andre egenskaper er like. Nedenfor er et eksempel på et søk på Java, der det i det ene skjermbildet er lagt vekt på fagormåde Filosofi og Religion, mens det i det andre er lagt vekt på Geografi.

Religion og filosofi

java_religion

Geografi

java_geografi

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Hei, går det an å skjule denne funksjonaliteten? Jeg antar den er mye mer nyttig på et stort bibliotek, men hos oss er 10 av 13 kategorier uvesentlige, dermed er ikke dette egentlig en funksjon som er nyttig for oss… Evt kan vi tilpasse den selv, slik at vi faktisk kan vi brukerne våre nyttige valg?

    • Asbjørn Risan says:

      Hei. Denne funksjonaliteten kan skjules med CSS. Den kan ikke tilpasses til lokale kategorier da dette er en sentral mapping av tidsskriftene i sentralindeksen.Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *