Lenkegenerator – lag lenker til søk i Oria

mars 17th, 2016 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

BIBSYS-konferansen presenterte vi lenkegeneratoren som gjør det mulig å lage faste lenker/søk inn mot Oria. Disse lenkene kan brukes på fagsider og i andre sammenhenger der man ønsker å søke fra eksterne nettsider inn mot Oria.

Lenkegeneratoren hjelper til med å sette opp lenker med riktig syntaks. Merk at dette er en beta-tjeneste og at lenkene må sjekkes før de publiseres. Enkelte kan oppleve at man får en feilmelding i Oria når man går inn på lenkene. Meld i fra til BIBSYS Brukerstøtte så fikser vi dette.

Du finner lenkegeneratoren her.

Dette er noen eksempler på bruk av søk inn mot Oria:
Europakart som bruker geografiske emneord

Navigasjon i Samiske klassifikasjon (Løøv)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *