Reindeksering av Oria – september 2018

oktober 1st, 2018 | Posted by Asbjørn Risan in Brukergrensesnitt | Generelt | Teknisk

Vi har gjennomført en reindeksering av posten i Oria. Følgende endringer er gjort:

  • Søkeindeksen for utøver er utvidet til å inkludere aktører merket med $$4 med verdi cnd, itr, sng, mus, nrt, prf eller vac i tillegg til kun aktører som var merket med $e = utøver. 511-noten er også søkbart i utøver-indeksen
  • Poster fra Bibliotekkatalogen er merket med «Bibliotekkatalogen» i kilde-fasetten
  • Utgivelsessted hentes nå også for poster med 264 (RDA)
  • Open access indikatoren er fjernet fra digitaliserte poster fra Nasjonalbiblioteket
  • Hvis omslagsbilde var registrert på bibliografiske poster med indikator 2 = 1 i 856 ble dette tolket som en tilgjengelig elektronisk versjon. Dette er endret, men for noen poster kan det henge igjen «Tilgjengelig online». Dette vil bli justert ved senere oppdateringer.

Bokkapitler fra bibliotekaktalogen er markert som en egen fasett i fasettoversikten. Hvis trefflisten inneholder bokkapitler fra bibliotekkatalogen og sentralindeksen er dette pr nå registrert med to innslag i fasettoversikten. Vi arbeider med å få slått disse sammen til ett innslag i materialtype-fasetten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *